Jdi na obsah Jdi na menu
 


kraken99 - kjakenboys

Po pátém ligovém kole se tým nachází na desáté pozici v lize V.53 Tým se sice po pěti kolech drží pěkně ve středu, ale v zápasech působí příliš ustrašeně. Kdyby tomu tak nebylo a kdyby brankářská dvojice byla jistější, tak by tento tým mohl pomýšlet na lepší výsledky a trápit i silnější protivníky a ne jim lehce odevzdávat body. Každopádně inasovaných gólů je přespříliš.


1.kolo
kjakenboys 7:5 HC Svitavy B
(3:3, 3:2, 1:0)

První zápas v sezoně měli kjakenboys bez problémů zvládnout. Tolik papírové předpoklady. Na ledové ploše už to vypadalo zcela jinak. Divákům se to muselo líbit. Urputná bitva a hráči týmu kjakenboys od druhé třetiny vysoce aktivní. Přestože soupeře ohromně přehrávali a na střely vyhráli 46:21 hodně se nestrachovali o výhru, protože jejich brankář s úspěšností 76,19% si nepřinesl do startu sezony zrovna oslnivou formu. Nakonec to na výhru stačilo.


2.kolo
HC Pardál 7:0 kjakenboys
(2:0, 2:0, 3:0)

Kjakenboys si vyjeli na kluziště Pardálů a vypadalo to, jakoby zapomněli odvahu doma. Do zápasu vstoupili na velmi nízkou proti velkému favoritovi a ani nezkusili klást sebemenší odpor. Proto je prohra sedm nula ještě dosti lichotivá. Na druhou stranu ušetřili energii, ale jestli to v jiném zápase zužitkují toť otázka.


3.kolo
kjakenboys 4:2 Lunatika
(2:0, 1:0, 1:2)

Ve třetím kole přivítali kjakenboys poměrně mladý tým, plný čerstvých posil, které zatím nedosahují ale takové výkonnosti, aby ohrozili výrazněji soupeře typu kjakenboys. Takže hra opět na velmi nízkou a poklidná výhra před domácím publikem musela vedení týmu kjakenboys potěšit.


4.kolo
kjakenboys 4:7 Hc rosi19
(1:3, 1:4, 2:0)

Ke kjakenboys tentokrát přijel silný protivník a jakoby se opět zalekli a nezkusili hrát na vítězství. přitom zrovna v domácím prostředí měli slušnou šanci. O čemž vypovídá i poměr střel 34:38 odehráli i s velmi nízkou důležitostí vyrovnaný zápas. Kdyby měli lepšího gólmana, tak by to pro ně bylo i veselejší. Velká škoda pro ně.


5.kolo
Bestie crusher 4:5 kjakenboys
(0:1, 3:1, 1:3)

Kjakenboys vyrazili do bouřlivého prostředí Satans arény, ale tentokrát proti o něco slabšímu soupeři chtěli vyhrát. Přesto domácí prostředí sehrálo svou roli a kjakenboys na střely prohráli 36:29 jenže hokej se hraje na góly a těch dali o jeden více než soupeř a mohli tak slavit další tři body do tabulky a z venkovní horké půdy.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář