Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kubajss - Český Těšín Coyotes

Po pátém ligovém kole se tým nachází na prvním místě v lize V.2 Tým zatím šlape na výbornou a zdá se, že tentokrát míří hodně vysoko. Navíc je první i v počtu co do nejmenšího počtu inkasovaných gólů. Pouhé tři obdržené góly v pěti zápasech je slušná vizitka.

1.kolo
Florida Panthers™ 1:3 Český Těšín Coyotes
(1:0, 0:2, 0:1)

První kolo podle sestav jež vstoupili na led mělo být jasnou záležitostí pro Kojoty. Jenže i když si vytvořili tlak a byli po všech stránkách lepší měli problém s překonáním soupeřova brankáře a nakonec byli rádi za nízkou výhru a první tři body do tabulky.

2,kolo
Český Těšín Coyotes 2:0 jura team
(0:0, 2:0, 0:0)

Ve druhém kole přivítali na svém ledě těžšího protivníka ave vcelku vyrovnaném zápase uhráli nízkou výhru s nulou a zvládli přitom ušetřit více sil něž soupeř, takže u vedení týmu musela po tomto zápase vládnout spokojenost.

3.kolo
HC PANTHERS Hradubice 0:5 Český Těšín Coyotes
(0:2, 0:2, 0:1)

Ve třetím kole jeli na led dalších panterů z ligy a protože se jednalo zatím asi nejslabšího soupeře, tak se to podepsalo i na zatím nejvyšší výhře a taky další nule a samozřejmě třech bodech do tabulky.

4.kolo
Český Těšín Coyotes 7:1 SK Rasty Malý Chlumec
(1:0, 3:1, 3:0)

Ve čtvrtém kole přijeli výrazně slabší tým a tak se nic neměnilo na scénáři z posledních zápasů. Kojoti svého soupeře tentokrát dokázali rozcupovat ještě více, než v předchozích utkáních. A s úsměvem na tváři se mohli těšit na další zápas.

5.kolo
HC Dukla Pardubice 1:5 Český Těšín Coyotes
(1:1,0:0, 0:4)

V pátém kole se snad poprvé trenéři týmu strachovali o vítězství, protože soupeř s nimi hrál vyrovnanou partii. Hráči týmu Český Těšín Coyotes tentokrát hráli dost aktivně, ale i tak se jim povedlo zlomit soupeře až v poslední třetině a získali tak další tři body a prodloužili sérii bez ztráty bodu na pět zápasu.
 

Zpracoval Tuax

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář