Jdi na obsah Jdi na menu
 


mohamed3 - HC Vitky

Po pátém ligovém kole se tým nachází na čtvrté pozici v lize V.118 Díky tomu, že zatím tým nenarazil na soupeře, který by je mohl ohrozit tak se drží v tabulce vysoko. Přesto v lize jsou v tomto směru úspěšnější týmy jak co do vstřelení gólů, tak do menšího počtu inkasovaných gólů. Tým v lize nezažije výrazné problémy, skutečných zápasů odehraje v sezoně jen pár a ty i kdyby prohrál, jej nepřipraví o playof.


1.kolo
HC Vitky 4:3 spuntik
(0:1, 2:0, 2:2)

První kolo začali HC Vitky proti výrazně slabšímu soupeři na velmi nízkou. Spuntik naopak na velmi vysokou a div, že to nestačilo na sebrání bodů favoritovi. Zápas byl ve finále hodně vyrovnaný a ve třetí třetině měli hráči týmu spuntik více ze hry. Nakonec se jim překvapení nepovedlo.


2.kolo
HC Tigers Karlovy Vary 0:14 HC Vitky
(0:5, 0:5, 0:4)

Ve druhém kole si zajeli HC Vitky k nováčkovi a v poklidné atmosféře jim ukazovali, jak se hraje hokej na pětiligové úrovni. Oba týmy na velmi nízké důležitosti, přesto téměř 80% převaha týmu HC Vitky. Nebylo divu, že na cestu ke třem bodům dostali od domácích i napečené buchty jako výraz vděku.


3.kolo
HC Vitky 9:2 kulich
(4:1, 2:1, 3:0)

Třetí kolo bylo pro HC Vitky dalším snadným. Opět nevýrazný soupeř a na velmi nízkou lehce nabyté tři body. Zatím se sezona pro HC Vitky vyvíjí skvěle, hlavně díky slabým protivníkům.


4.kolo
BK Bolka Warriors 3:5 HC Vitky
(2:2, 1:0, 0:3)

Čtvrté kolo a čtvrtý slabší soupeř. Tentokrát se ale docela snažil a s dobrou taktikou dokázal  uhrát přijatelnou prohru. Na tento tým je třeba dát si do budoucna pozor, ale tentokrát zde byly k mání další tři body pro HC Vitky.


5.kolo
HC Vitky 22:1 HC Třebovice
(7:0, 10:0, 5:1)

V pátem kole přijel do vítkovické ČEZ arény pomalu zanikající klub a podle toho to vypadalo. Hosté byly myšlenkami úplně jinde a nic nehráli, takže si hráči týmu HC Vitky v klidu zastříleli. Připsali si druhé čisté konto v sezoně a popřáli protivníkům upřímnou soustrast s jejich situací.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář