Jdi na obsah Jdi na menu
 


NormadSoul - HC Dark Knights

Po pátém ligovém kole se tým nachází na deváté pozici v lize V.31 Tým hraje rutinně až monotonně, vypadá to jakoby se o tým ani nikdo nestaral. Přesto to týmu stačí k tomu aby byl úspěšný, protože patří v lize mezi ty silnější. Je otázkou jak to bude vypadat ve druhé polovině sezony, zda tohle bude stále stačit.


1.kolo
HC CrossRiders 1:2  HC Dark Knights
(0:1, 0:1, 1:0)

HC Dark Knights měli o něco lepší sestavu a přesto s důležitostí normální, nedokázali soupeře výrazně přehrát natož přestřílet. Nakonec mohli být rádi za plný bodový zisk. Jen díky vynikajícímu výkonu svého brankáře s úspěšností 96,88%


2.kolo
HC Dark Knights 4:7 hc štětí
(1:1, 1:3, 2:3)

Gotham City stadium uvítalo na svém ledě hc štětí, které vyrukovalo s vysokou důležitostí a i tak bylo v zápase jednoznačně horší. Přesto vyhráli protože jejich hráči sice neumějí nic moc na ledě, ale za to jsou jedni z nejlepších ve střelbě. Vypadá to, že místo akcí se učí jen střílet a díky tomu dokázali v tomto zápase vyhrát. Přestože na střely prohrály 29:48, tak jejich efektivita je zdrcující.


3.kolo
FBC Slezska Ostrava 1:4 HC Dark Knights
(0:1, 1:2, 0:1)

Ve třetím kole se HC Dark Knights vydali pro jasné tři body k slabému týmu z Ostravy. Ten šel do zápasu s velmi vysokou a  díky tomu výsledek nepůsobí nějak strašlivě. Přesto byli Temní Rytíři nad jejich síly. Povinné tři body si hráči týmu HC Dark Knights nakonec odvezli a mohli to v autobuse bez okolků zapít.


4.kolo
HC Dark Knights 6:3 HC Nýřany
(1:1, 3:2, 2:0)

Čtvrté kolo přineslo zápas, ve kterém i přes nízkou důležitost drtili HC Dark Knights svého slabšího soupeře a s přehledem si připsali na své konto další tři body. Jen brankář svůj tým příliš nepodržel, ale naštěstí to nemělo fatální následky.


5.kolo
Mocní kačeři 2:1 HC Dark Knights
(1:0, 0:0, 1:1)

Pátý duel přinesl souboj dvou vyrovnaných týmů. Kačeři převážili na svou misku vah vysokou důležitostí, díky ní měli na ledě větší převahu, ale celkově nebylo ani moc střel a byl to boj o střední pásmo. V závěru se HC Dark Knights již neubránili mírné převaze soupeře a těsně mu podlehli.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář