Jdi na obsah Jdi na menu
 


Panny - HC Devils Chomutov

Po 5.ligovém kole na 18 pozici v lize IV.22. V pěti odehraných zápasech nedokázali získat ani bod. Je pravdou, že čtyři z pěti soupeřů byli nad síly Chomutovských ďáblů. Ale třetí kolo na půdě  HC BULDOGS TŘINEC bude vedení klubu hodně mrzet. Zde to jsou jasně ztracené body, které budou chybět v konečném hodnocení a zatím to vypadá, že tým bude rád za každý bod do tabulky. V té je zatím na osmnácté pozici jako nejlepší ze tří týmů, které ještě nedokázali získat ani bod. Hodně alarmující je to, že po pěti kolech jsou HC Devils Chomutov úplně nejhorším z celé ligy ve střelbě gólů. Postup do čtvrté ligy zatím vypadá jako unáhlený, protože klub zatím nepůsobí, že by byl připraven na vyšší úroveň.
 

1.kolo

Colorado@Avalanche  4:2  HC Devils Chomutov

(3:1,0:0,1:1)

K prvnímu zápasu vyrazili Chomutovští ďáblové na led Coloradských lavin. Soupeř byl na úvod velmi silný a přes snahu kouskovat útočné akce soupeře jim nakonec podlehli. Je to sice prohra, ale se zdviženou hlavou. Silný soupeř si i přes výrazný tlak nedokázal proti ďáblům otevřít očekávanou střelnici.


2.kolo

HC Devils Chomutov 1:7 Rayden's team

(0:3,0:2,1:2)

Ve druhém kole byla domácí aréna zcela vyprodána, jednalo se o derby, první domácí zápas v sezoně a krajský rival jako soupeř. Jenže nakonec fanoušci odcházeli zklamáni. Přestože si jejich tým dokázal vypracovat mnoho střeleckých příležitostí, tak silnější soupeř si sním lehce pohrával, nehrál na plno a i tak to stačilo k drtivé porážce domácích.


3.kolo

HC BULDOGS TŘINEC 2:1  HC Devils Chomutov

(1:1,1:0.0:0)

Ve třetím kole zavítali ďáblové k třineckým buldokům a před vyprodanou halou domácího týmu utrpěli třetí porážku v řadě. Nic na tom nezměnil fakt, že tentokrát byli skoro ve všem lepší než jejich soupeř. Milan Babka v brance HC BULDOGS TŘINEC předvedl fantastický výkon a s úspěšností 97,44% nedovolil týmu HC Devils Chomutov odvézt si odsud ani jediný bod.


4.kolo

HC Devils Chomutov 3:5 Krakonosovo

(1:3,1:2,1:0)

Ve čtvrtém kole nečekal HC Devils Chomutov opět žádný lehký zápas. Tentokrát chtěli svým fanouškům udělat, ale radost. A i díky snížené důležitosti soupeře dokázali hosty přehrávat a přestřílet. Jenže vyšší kvalita byla na straně hostů a tak přes veškerou snahu přišla další porážka.


5.kolo

HC Šolich 2:1 HC Devils Chomutov

(0:0,1:1,1:0)

V pátém kole čekal ďábly další výjezd na stadion silného soupeře. Tentokrát se jim poměrně vyplatila taktika kouskování akcí soupeře, jenže i tak opět podlehli. Pomalu to vypadá, že se na ledě začínají ztrácet, tenhle krutý začátek jakoby se na týmu podepisoval. Přesto i přes prohru, ale jen no jeden gól lze být s výkonem v zápase spokojenost.
 

Zpracoval Tuax

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pěkné

(Panny, 13. 10. 2011 15:07)

Je to pěkný :) bohužel vše co jsi napsal byla pravda :))