Jdi na obsah Jdi na menu
 


Temlis - Temlisovy drtici

Po 5. ligovém kole se tým nachází na 11 pozici v lize V.194 Nebýt  několika zaváhání, tak mohl být tým ještě výše. I tak na vstup do první sezony v páté lize se dá označit za vcelku úspěšný. Napomohly tomu samozřejmě dvě porážky výrazně slabších týmů. Prohry v prvním a pátém kole by se daly označit za přijatelné. Jenže zaváhání ve druhém kle proti Kadani toto označení nesnese. zde to byla jednoznačná ztrtá jednoho bodu, který si překvapivě odvezl tým soupeře. Je znát, že si tým teprve zvyká na novou roli v nové lize. Dá se očekávat, že jeho výkony půjdou ještě nahoru.
 

1.kolo

HC RAPTORS 8:2 Temlisovy drtici

(2:0, 2:2, 4:0)

V prvním kole začínali Temlisovy drtiči na ledě Raptorů a podle před zápasových papírových předpokladů vstoupili sebevědomě do utkání. Jenže jejich velmi nízká aktivita hrála pro soupeře, který se rychle ujal vedení. Temlisovy drtiči se začali více snažit a urvat zápas pro sebe, jenže do třetí třetiny vystřídali gólmana a náhradník zcela nepřipraven zaskočil snad i sám sebe tím, že z osmi střel prošly čtyři za jeho záda  a bylo po zápase.
 

2.kolo

Temlisovy drtici 3:2 Kadaň

(0:1, 1:0, 1:1 - 1:0)

Ve druhém kole přivítali Temlisovy drtiči na svém ledě tým Kadaně a snažili se zápas nepodcenit, což bylo pro ně tentokrát hodně důležité. Jelikož soupeř přijel s taktikou nechat na ledě duši a uzmout drtičům všechny body stůj co stůj. Zápas se vyvíjel dost dramaticky i přes nízký počet střel, byl to boj a o každý metr ledu. Nakonec se zápas dostal až k samostatným nájezdům kde už hráči drtičů předvedli, že jsou na tom lépe než soupeř a proměnili dva ze tři nájezdů, soupeřovi hráči ani jeden. Temlisovy drtiči tak po neskutečném boji dokázali získat své první dva body do tabulky.
 

3.kolo

1.HC SALITH Šumperk 2:9 Temlisovy drtici

(0:6, 2:1, 0:2)

Ve třetím kole podnikl tým Temlisovy drtici pohodový výlet do Šumperka, odkud si s přehledem vzali všechny tři body. Soupeř se sice snažil klást odpor, ale tentokrát si hosté dali pozor na jakékoliv zaváhání a poprvé v této sezoně vyhráli v základní hrací době. Trenér mohl být konečně spokojeny, že jeho hráči dokázali potvrdit své kvality na úkor slabšího soupeře.
 

4.kolo

Temlisovy drtici 11:2 spain

(2:1, 5:0, 4:1
)

Ve čtvrtém kole přijeli do Eileens Arény hráči týmu spain. Tentokrát to na ledě vypadalo, jako souboj Davida s Goliášem. Temlisovy drtiči svého soka naprosto rozdrtili a s chutí si připisovali body do svých osobních statistik.
 

5.Kolo

HC Chrousti 7:6 Temlisovy drtici

(4:0, 1:2, 2:4)

V pátém kole měl být zápas jednoduchou výhrou pro tým HC Chrousti. V zápase nakonec uspěli a těsně vyhráli, ale zdramatizovat zápas se povedlo Temlisovým drtičům jen díky naprosto špatnému výkonu brankáře týmu HC Chroust. Vypadá to, jakoby zaskočil nějaký žák do zápasu dospělých a nakonec mohl být rád, že těsné vítězství udržel na úkor Temlisových drtičů.
 

Zpracoval Tuax

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář