Jdi na obsah Jdi na menu
 


tomikuss - Bubeneč

Po pátém ligovém kole se tým nachází na druhé pozici v lize V.11 Přestože ve většině případů neměl tým Bubenče protivníky, se kterými by měl mít starosti, tak s nimi dost hazardoval. Hlavně díky brankářům, kteří nejsou zatím vůbec oporami. Naštěstí útok je dostatečně produktivní a dokáže kiksy brankářů zachraňovat. Pokud se nezlepší, tak i nadále se může stát, že tým ztratí zbytečně body, tam kde by neměl.

 

1.kolo

hc levpacov 3:7 Bubeneč

(1:2, 1:2, 1:3)

 V prvním kole to bylo o tom kdo z koho. Bubeneč vstoupila do  zápasu s nižší důležitostí než soupeř. I tak dokázala mít na ledě mírnou převahu, stejně tak i ve střelbě, kde byli její hráči navíc efektivnější než soupeř a tak získala první cenné body hned z úvodního zápasu sezony.

 

2.kolo

Bubeneč 6:4 HC Brozanky

(2:1, 2:0, 2:3)

 Ve druhém zápase pokračovali hráči týmu Bubeneč v sebevědomém výkonu a aniž by se výrazně nadřeli soupeře výrazně přehrávali. Soupeř byl vysoce namotivovaný a snažil se bojovat. Ve třetí třetině zápas docela zdramatizoval, jenže tým Bubenče si další vítězství nenechal ujít a slavil vítězství před vyprodanou halou společně se svými fanoušky.

 

3.kolo

HC Znojemští Orli 1:2 Bubeneč

(0:0, 0:1, 1:0 - 0:1)

 Ve třetím kole se vydal tým Bubenče do Znojma pro jasné tři body. Tak to vypadalo před zápasem, kdy podle papírových předpokladů a dle posledních výsledků měla následovat jasná prohra Znojemských Orlů. Jenže jejich brankář se rozhodl, že podá životní výkon a dokázal i pod neustálým tlakem hostů udržet urvat bod za remízu. V prodloužení už se mu nepovedl zásah a bylo po zápase. I tak dva body jsou z pohledu bubenče z tohoto zápasu málo.

 

4.kolo

Bubeneč 5:3 HC Krastic

(1:1, 1:2, 3:0)

 Ve čtvrtém kole byly papírové předpoklady podobné jako v kole předchozím. Tentokrát byli, ale hráči týmu Bubeneč produktivnější a dokázali vyhrát. Přesto nebylo to bez nervů, protože je nepodržel brankář a po dvou třetinách prohrávali. Vystřídali brankáře, zvýšili úsilí a proti outsiderovi otočili zápas.

 

5.kolo

Hiroshima 4:7 Bubeneč

(2:2, 1:2, 1:3)

 V pátém kole vyrazili na led Hirosimy do hal Chobolungma. Tentokrát kdyby se zaváhalo, nebylo by to tak strašné, soupeř byl přeci jen vyrovnanější. Jenže vsadil na VN důležitost a zápas i díky tomu ztratil s poměrně velkým gólovým přídělem ve své bráně. Tým Bubenče soupeře jasně přehrál i přestřílel, ale ani tentokrát to s jeho brankářem nebyl nejjistější zápas. Po první třetině 66,66% úspěšnosti a střídání. Náhradník tým už dokázal podržet.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář