Jdi na obsah Jdi na menu
 


Wilwarin - AZ Havířov 2012

Po pátém ligovém kole se tým nachází na šesté pozici v lize V.63 Tým se zatím drží v popředí ligy a s ohledem na sílu většiny soupeřů to vypadá, že svou pozici bude opouštět velmi nerad. Těžší zápasy ale teprve přijdou.


1.kolo
HC Ústecký Sloni 4:3 AZ Havířov 2012
(0:1, 2:0, 2:2)

V prvním zápase čekal Havířovský tým velmi silný soupeř, přesto proti němu hráli bez bázně  a hany a nakonec po urputné bitvě těsně podlehli. Nemají se za co stydět, na to jak málo jim soupeř dovolil, byli maximálně efektivní a soupeřův brankář s úspěšností 80% má o čem přemýšlet.


2.kolo
AZ Havířov 2012 9:0 Dravci Jihlava
(1:0, 3:0, 5:0)

Ve druhém kole přivítali doma Jihlavské dravce. Poměrně nový tým s čerstvými posilami, ale stále výkonnostně hodně pozadu. Proto se nedalo čekat žádné drama  a i na nízkou proti vysoké bylo znát na střelbě, že se nejedná o rovnocenný duel. Na střely 50:15. A první body v sezoně si vychutnali doma i fanoušci týmu z Havířova.


3.kolo
Stifmaister 1:2 AZ Havířov 2012
(0:1, 1:0, 0:1)

V tomto poměrně vyrovnaném utkání sáhli hráči týmu AZ Havířov 2012 až na dno svých sil a po heroickém výkonu ve třetí třetině dokázali vstřelit jeden gól a odvézt si z Pardubic cenné tři body. V zápase měli sice neustále drobnou převahu, ale soupeřův gólman s úspěšností 95% se postaral o drama.


4.kolo
AZ Havířov 2012 7:3 HC RIDERS Horní Suchá
(2:0, 2:2. 3:1)

Ve čtvrtém kole se odehrálo domácí derby a diváci byli svědky toho jak se hostující tým vybičoval na maximum svých možností. Jenže na tým AZ Havířov 2012 bylo i tohle málo a tak domácí mohli slavit opět doma další tři body do tabulky.


5.kolo
VHK Vsetin VHK 1:6 AZ Havířov 2012
(0:2, 1:2, 0:2)

Pátý ligový zápas vypadal docela vyrovnaně v mnoha statistikách. Domácí tým výrazně pohořel jen v jediné a to bylo střílení gólů. Havířovský tým čelil opět maximálnímu úsilí soupeře, ale výkonnostní rozdíl se projevil právě ve schopnosti vstřelit góly, což bylo pro vývoj utkání rozhodující. Navíc se tentokrát povedlo uspořit nějakou tu energii, při hraní na nízkou důležitost.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář