Jdi na obsah Jdi na menu
 


windooo - HC Nicolet Zdiměřice

Po pátém ligovém kole se tým nachází na poslední dvacáté pozici v lize IV.3 Tým postoupil do čtvrté ligy a jak to vypadá je zcela zaskočen tím jaká je v ní úroveň. Je jediným týmem, který nezískal ani bod a má naprosto děsivou a také nejhorší bilanci v počtu inkasovaných gólů. Za pět zápasů jich stihl inkasovat 39, druhý nejhorší tým v lize v této statistice je na počtu 19 inkasovaných gólů. Se sezonou to nevypadá vůbec dobře.

 

1,kolo

HC Moors 12:0 HC Nicolet Zdiměřice

(4:0, 5:0, 3:0)

 Tým HC Nicolet Zdiměřice zřejmě vědom si síly soupeře přijel s velmi nízkou důležitostí. V zápase se to odrazilo a i díky velké síle hráčů z týmu HC Moors se v zápase prakticky k ničemu nedostali a odvezli si na úvod vysokou prohru.

 

2.kolo

HC Nicolet Zdiměřice 0:8 Broken Bones

(0:2, 0:1, 0:5)

 Ve druhém kole přivítali v derby zápase tým Broken Bones. Ten byl taky nad jejich možnosti a opět v zápase spíše paběrkovali a vzpomínali na úspěchy z minulé sezóny. Druhý zápas ve kterém nedokázali vstřelit ani jednu branku, ale ubránili se inkasované desítce.

 

3.kolo

Dukla Lešany 3:1 HC Nicolet Zdiměřice

(0:1, 2:0, 1:0)

 Ve třetím kole se tým posílený o navrátilce z kempu herně zvedl a dokázal vstřelit svou první branku v sezoně, dokonce i poprvé vedl. Jenže přes urputný boj na ledě byl soupeř opět o něco lepší, což předvedl jak převahou v jednotlivých třetinách, tak střeleckým rozdílem a nakonec i přijatelným vítězstvím na úkor týmu HC Nicolet Zdiměřice.

 

4.kolo

HC Nicolet Zdiměřice 4:7 IHC Schreckenstein Aussig

(0:3, 1:3, 3:1)

 Ve čtvrtém kole dokázali Zdiměřičtí hráči konečně ukázat ze svého potenciálu. Za soupeře jim byl opět o dost silnější protivník i tak dokázali hrát na pokraji svých možností a v závěru zápasu, který hostující tým již vypustil si připsali i několik dalších branek do statistik. I když neměli v konečném výsledku nárok na úspěch, tak zápas odehráli dobře.

 

5.kolo

HC Gridd 9:2 HC Nicolet Zdiměřice

(1:1, 7:0, 1:1)

 V tomhle zápase zažili hráči týmu HC Nicolet Zdiměřice  beznaděj. Soupeř jim efektivně ukázal svou sílu. Na jednu třetinu zvýšil svou snahu a vyhrál třetinu poměrem 7:0 na góly a 20:4 na střely. Pak polevil a nechal Zdiměřičské hráče jejich smutnému osudu.

Zpracoval Tuax

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář