Jdi na obsah Jdi na menu
 


zukir - HC zuki draci

Po pátém ligovém kole se tým nachází na šesté pozici v lize V.178 Tým dokázal v pěti kolech nastřílet 53 gólů, což není úplně nejvíce v lize, ale jeto jeden z nejlepších výkonů. Nejlepší v lize jsou v nejmenším počtu inkasovaných branek. Dostali jich pouhých šest. V prvních pěti kolech neměli těžkou práci nikde je pořádně neprověřil a první kolo byla pro ně jednoznačná ztráta. Která, ale v takto slabé lize moc mrzet nemusí.


1.kolo
HC zuki draci 4:5 Kohouti Vesce
(0:1, 4:3, 0:1)

Kohouti přijeli k drakům s vysokou důležitostí a díky ní dokázali odehrát vyrovnanou partii a tak silnější tým na úvod sezony podlehl slabšímu, přestože byl herně lepší i střelecky aktivnější. Kohouti za své vítězství děkovali hlavně svému brankáři, bez nějž by zápas neměl vítěznou tečku.


2.kolo
Sloni HC 1:9 HC zuki draci
(1:6, 0:1, 0:2)

Ve druhém kole byli draci jasnými favority proti nováčkovskému týmu. Předpoklady splnili na výbornou a ještě spořili energii. Tým soupeře by v současné době měl být již silnější, ale manažér jaksi selhal, takže měli draci se slony jednoduchou práci a lehce získané tři body.


3.kolo
HC zuki draci 8:0 SK Boskovice
(3:0, 2:0, 3:0)

Ve třetím kole přijel tým z Boskovic s velmi vysokou důležitostí. Draky to nerozhodilo a v lážo plážo tempu si v klidu zastříleli a získali další body v rozjíždějící se  sezoně. Poprvé si taky jejich brankář připsal čisté konto po dvaceti třech úspěšných zásazích.


4.kolo
1 HC Dvorská 0:11 HC zuki draci
(0:5, 0:4, 0:2)

Čtvrté kolo bylo ve znamení první dvouciferné výhry pro tým HC zuki draci a taky druhé nule brankáře v řadě. 1HC Dvorská je hodně mladý tým a ještě nestihli zapracovat posily a tak se stali další obětí, na které si hráči zukiho draků s radostí smlsli.


5.kolo
HC zuki draci 21:0 HC Kopřivnice
(8:0, 7:0, 6:0)

V pátém kole potkali draci zatím nejslabší tým, který je zcela nový a přitom není vedený manažérem, takže je na úrovni NN. Proto padla obrovská výhra 21:0. Brankáře jistě těší třetí nula v řadě, takovou bilancí se může pochlubit málokdo i když je třeba brát v potaz soupeře, kterým jeho tým čelil. Poměr střel 58:6 hovoří za vše.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář