Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozhovor s manažerem windooo

13. 10. 2011

S dvou kolovým zpožděním vydávám rozhovor s manažerem windooo

 

puck_calendar.pngDnes u rozhovoru vítám manažera windooo, který je asi nejen pro mě trochu tajemný, protože jsem nikde na PPM nezaznamenal jeho aktivitu, krom pár vzácných příspěvků do diskuze. Hraje v lize IV.3 a má na starosti tým HC Nicolet Zdiměřice

Zdravím všechny čtenáře

Abych odkryl onu tajemnost. Tak mi je 16 a momentálně chodím do kvinty na osmileté gymnázium. Jinak normálně chodím i na diskuzi 4-6 liga, tak jsem se i dozvěděl o tomto magazínu.



puck_calendar.pngPrvní otázku ti pokládá minule zpovídaný manažér Trosman: Chtěl bych se zeptat velmi jednoduše a to: Co máš za záliby v životě, kromě toho, že hraješ tuto hru ve webovém prohlížeči a snažíš se zlepšovat a udržovat svůj tým?

 

V životě jsem poměrně aktivní sportovec. Dělám florbal, paintball a nově i historický šerm. Svůj tým se samozřejmě snažím zlepšovat jak to jen jde. Ale někdy není dost času.



 

puck_calendar.pngTo zní na poměrně aktivní život. Ke sportu a aktivnímu životu tě vedli od mala rodiče? Předpokládám, že k takovým zálibám je třeba mít velkou podporu od rodiny.

Rodiče mě jako malého přihlásili na závodní plavání. To mě ale postupem času přestalo bavit a nynější záliby jsem si našel buď sám, nebo se svými kamarády.

 




puck_calendar.pngZ toho cos uvedl v úvodu to vypadá, že diskuze spíše čteš. Dokonce i diskuzi 4-6 liga, která je známa obrovským přívalem příspěvků každý den. To ji pročítáš opravdu celou? A proč se sem tam nezapojíš, nějakým poznatkem, nebo dotazem. Nikdo tě tam nekousne :)

Diskuzi samozřejmě nepročítám a když mám čas tak se i přidám. V poslední době ale nebyl čas.

 

puck_calendar.pngDnes jsi odehrál třetí ligový zápas ve čtvrté lize a následovala třetí prohra. Jak vstup do sezony hodnotíš a jaký máš cíl?

 

Ano, dnes jsem zakončil velmi nepříjemný týden. První dva zápasy jsem odehrál s hlavními oporami v kádru v kempu, takže tam se ani lepší výsledky čekat nedaly. Dnešní utkání jsme prostě nebyli dostatečně dobří. V sezóně mám tak jasný cíl, a sice udržet se v lize. Vypadá to, že budu muset hrát na poměrně vysokou důležitost.

 

 

puck_calendar.pngTvá síla týmu se dnes po odehraném zápase výrazně změnila. Předpokládáš, že to bude stačit na udržení? Neplánuješ nějaké posily z trhu hráčů?

 

Změnila, nastoupili jsme totiž v naší plné síle. Teoreticky stačit nebude ale snad mi vyjde se udržet i s tímto kádrem, čili posily v tuhle chvíli ne. Raději investuji do zázemí či stadionu.



 

puck_calendar.pngKdyž jsme u toho stadionu je trochu zvláštní, že po pěti celých sezonách u týmu máš stále tři základní tribuny. Jaké máš plány s výstavbou tribun do budoucna?

Vím, že mám ty základní a nemělo by to být. Já mám v plánu je postupně přestavit na střední na sezení, navíc šla většina peněz do zázemí.



puck_calendar.pngMáš SA na úrovni 10. Přišel ti už nějaký junior, který se stihl stát tahounem týmu, nebo ti přinesl do klubu svým prodejem více miliónů?

 

Juniory v týmu mám. Konkrétně to jsou vůdce obrany Blažej Konařík, nejlepší centr v týmu Marek Truhlář, skvělý křídelník Ota Jirásek atd.. I prodeje samozřejmě byly, ale to nejlepší zůstalo v týmu.

puck_calendar.pngU tvého týmu mě překvapuje, že nemáš puk, neplánuješ si ho pořídit? Máš k tomu i poměrně povedené dresy a logo. To sis dělám sám?

 

Dresy i logo mi dělal manažer kiksak. Puk neplánuji, protože se mi za něj nechce dávat peníze.



puck_calendar.pngJe PPM jediný manažér, který hraješ na internetu? A jak ses k němu vůbec dostal, co tě na něm baví?

 

Ano, PPM je přehledné, česky a systém se mi líbí nejvíc.



 

puck_calendar.pngKdyž bys měl někomu doporučit PPM, na co bys ho zkusil nalákat?

Určitě na reálnost hry. Na to, jak úžasně je hra promyšlená a zároveň jednoduchá...



 

puck_calendar.pngDíky za tvůj čas, myslím že tentokrát je rozhovor, který PPM manažerům poodkrývá něco z toho, kdo že se nachází za přezdívkou windooo

 

Bylo mi potěšením :)

 

autor Tuax

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář